Engleski Hrvatski Njemacki Poljski
 

Zoran Lazić

Natrag
Tel: + 385 91 179 8852
Adresa: 20246 Janjina, Sreser
e-mail kristina@tzjanjina.hr


Kuća se nalazi u mjestu Sreser, samo 10m od mora. U njoj se nalaze 5 apartmana.Kućni ljubimci su dozvoljeni samo u app u prizemlju. App 2,3 i 4 imaju zajednički glavni ulaz, ali app 3 i 4 su jedinice sa vratima, studio app.Parking je osiguran.

Apartmani u kuci

Zoran 1  (A4+2)     A1 PAX 4+2 Ovaj app je u prizemlju I ima 2 spavaće sobe obje sa jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom te još jednim za jednu osobu. Još ima kuhinju, te kupaonicu sa tuš kadom.Ispred apartmana se nalazi velika terasa sa stolom i stolicama, i pogledom na more.  
Zoran 2  (A2+1)     A2 PAX 2+1 – prvi kat – Ovo je soba sa bračnim krevetom te još jednim za jednu osobu, ima upotrebu kuhinje i kupaonice sa tušem. To koriste samo gosti iz ove sobe, samo nije sve u jednoj jedinici.  
Zoran 3 i 4  (A2)     A3 i 4 PAX 2 – prvi kad – Ova 2 app su jednaka. Imaju jednu sobu sa bračnim krevetom, kuhinju te kupaonicu sa tuš kadom. Imaju zajednički balkon sa pogledom na more, i stolom i stolicama.  
Zoran 5  (A4+1)     5 PAX 4+1 Ovaj app je na prvom katu I ima 2 spavaće sobe, jedna je sa bračnim krevetom,a jedna sa bračnim krevetom te još jednim za jednu osobu.Još ima kuhinju, te kupaonicu sa tuš kadom. Terasa od ovog apartmana je u prizemlju, sa stolom i stolicama i pogledom na more.  
Osobjava Janjina Popova Luka Drace Southern Sun Skalinada Sreser
Privatni Smještaj  |  Povijest Janjine  |  Kako Doći
 
(c)2005 Turisticka zajednica Janjina, developed by TolTeam