Engleski Hrvatski Njemacki Poljski
 

Dasenko Šegović

Natrag
Tel: + 385 91 781 77 77
Adresa: Janjina
e-mail kristina@tzjanjina.hr


Kuća se nalazi u mjestu Drače, 20m od centra. U njoj se nalaze 4 apartmana. Ima jedan glavni ulaz u kuću ali svaki apartman je jedinica sama za sebe. Roštolj se nalazi ispred kuće, a natkriveni parking je osiguran u dvorištu. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Plaža je 20m od kuće.

Apartmani u kuci

Daso 1 PAX 2+1  (A2+1)     Površina ovog apartman je 36m2.Apartman se nalazi u prizemlju kuće te ima jednu dvokrevetnu sobu sa dodatnim krevetom za još jednu osobu, kuhinje sa blagavaonicom te kupaonice sa tuš kadom. Ispred apartmana se nalazi terasa sa stolom I stolicama. Apartman je opremljen klimom i televizijom.  
Daso2 PAX 4+2  (A4+2)     Površina ovog apartman je 50m2. Apartman se nalazi u prizemlju kuće te ima dvije dvokrevetne sobe, te svaka ima dodatni krevet za još jednu osobu, kuhinje sa blagavaonicom te kupaonice sa tuš kadom. Ispred apartmana se nalazi balkon sa stolom I stolicama te prekrasnim pogledom na more. Apartman je opremljen klimom i televizijom.  
Daso3 PAX 2+1  (A2+1)     Površina ovog apartman je 36m2.Apartman se nalazi na prvom katu kuće te ima jednu dvokrevetnu sobu sa dodatnim krevetom za još jednu osobu, kuhinje sa blagavaonicom te kupaonice sa tuš kadom. Ispred apartmana se nalazi balkon sa stolom i stolicama. Apartman je opremljen klimom i televizijom.  
Daso4 PAX 4+2  (A4+2)     Ovaj apartman je indentičan apartmanu broj 2, osim što se nalazi na drugom katu kuće. Apartman je opremljen klimom i televizijom.  
Osobjava Skalinada Sreser Janjina Popova Luka Drace Southern Sun
Privatni Smještaj  |  Povijest Janjine  |  Kako Doći
 
(c)2005 Turisticka zajednica Janjina, developed by TolTeam