Engleski Hrvatski Njemacki Poljski
 

Niko Jasprica

Natrag
Tel: 020/741 214
Adresa: 20246 Janjina
e-mail niko@croatia1.com


Ova lijepa novoizgrađena kuća okružena je velikim zemljištem, te prekrasnim vrtovima.
U njoj se nalaze 4 apartmana. Zajednički je ulaz u kuću, ali svaki ap ima svoj ulaz.Roštilj je gostima na raspolaganju. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Kuća se nalazi 100m od mora, i od šljunčane plaže. Parking je osiguran za sva vozila.

Apartmani u kuci

Niko SA4 PAX 2+1  (Studio 2+1)     Ovaj apartman indentičan je apartmanu broj 2.  
Niko 3 PAX 2+1  (A2+1)     A3 PAX 2+1 Površina ovog apartman je 30m2.Apartman se nalazi na prvom katu kuće te ima jednu dvokrevetnu sobu sa dodatnim krevetom za još jednu osobu, kuhinje sa blagavaonicom te kupaonice sa tuš kadom I kabinom. Ispred apartmana se nalazi balkon sa stolom I stolicama, sa pogledom na more I zelenu površinu.  
Niko SA2 PAX2+1  (Studio 2+1)     Ovaj studio apartman nalazi se  na prvom katu kuće i ima 22m2. Sastoji se od djela u kojem je bračni krevet te još jedan krevet za jednu osobu, kompletno opremljene kuhinje, kupaonica je tuš kadom i kabinom. Ima mali balkon sa pogledom na prirodu oko kuće i na more.

  
Niko A1 PAX 2  (A2)     Apartman ima jednu dvokrevetnu sobu, kuhinju te kupaonicu sa wc-om sa tuš kadom i kabinom, terasu sa stolom i stolicama, površina 24m2, pogled na zelenu površinu i more.

  
Osobjava Popova Luka Janjina Southern Sun Skalinada Drace Sreser
Privatni Smještaj  |  Povijest Janjine  |  Kako Doći
 
(c)2005 Turisticka zajednica Janjina, developed by TolTeam