Engleski Hrvatski Njemacki Poljski
 

Radojko Šegović

Natrag
Tel: + 385 91 781 77 77
Adresa: 20246 Janjina
e-mail kristina@tzjanjina.hr


Kuća se nalazi na ulazu u mjesto Drače.
Preko puta kuće je more.
Svi apartmani su novo opremljeni, sa jako lijepim i kvalitetnim namještajem. Svi apartmani su opremljeni SAT/TV-om, te klimom.
Parking je osiguran  za sva vozila.
Roštilj je gostima na raspolaganju.
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Apartmani u kuci

A1– PAX 2+1   (A2+1)    

Ovaj aparman ima ukupnu veličinu od 38m2, te se nalazi na prvom katu kuće.
Sastoji se od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom, te još jednim dodatnim ležajem. Kuhinja je kompletno opremljena, sa mikrovalnom pečnicom te grijačem za vodu. Kupaonica je sa tuš kadom te kabinom.
Apartman ima balkon sa pogledom na more.

  
A2 - PAX 2+1  (A2+1)     Ovaj aparman ima ukupnu veličinu od 42m2, te se nalazi na prvom katu kuće. Sastoji se od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom, te još jednim dodatnim ležajem. Kuhinja je kompletno opremljena, sa mikrovalnom pečnicom te grijačem za vodu. Kupaonica je sa tuš kadom te kabinom. Apartman ima balkon sa pogledom na more.  
A3 - PAX 2+3  (A2+3)     Apartman se nalazi na prvom katu i ima 48m2. Sastoji se od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom te još jednim dodatnim ležajem, kompletno opremljena kuhinje sa mikrovalnom pečnicom te grijačem za vodu, dnevnom boravka te kupaonice. U dnevnom boravku se nalazi sofa, koja se pretvara u krevet za još dvije osobe. Kupaonica je sa tuš kadom, sa kabinom. Iz dnevne sobe se izlazi na balkon, na kojem se nalaze stol i stolice. Sa balkona se pruža prekrasan pogled na more.  
A4 - PAX 2+3   (A2+3)     Apartman se nalazi na prvom katu i ima 48m2. Sastoji se od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom te još jednim dodatnim ležajem, kompletno opremljena kuhinje sa mikrovalnom pečnicom te grijačem za vodu, dnevnom boravka te kupaonice. U dnevnom boravku se nalazi sofa, koja se pretvara u krevet za još dvije osobe. Kupaonica je sa tuš kadom, sa kabinom. Iz dnevne sobe se izlazi na balkon, na kojem se nalaze stol i stolice. Sa balkona se pruža djelomični pogled na more i prirodu.  
Sreser Osobjava Drace Southern Sun Janjina Popova Luka Skalinada
Privatni Smještaj  |  Povijest Janjine  |  Kako Doći
 
(c)2005 Turisticka zajednica Janjina, developed by TolTeam