Engleski Hrvatski Njemacki Poljski
 

Matko Jasprica

Natrag
Tel: +385 91 78177 77
Adresa: Janjina 152, 20246 Janjina
e-mail kristina@tzjanjina.hr


Ova prekrasna obiteljska kuća nalazi se na velikom zemljištu, te je okružena prekrasnim vrtovima.
More je odmah preko puta kuće, gdje ima betonirani mulić, a u moru je pjesak.
Šljunčana plaža je 200m od kuće.
Ispred kuće nalazi se igralište za odbojku ili badminton na travi sa opremom za navedeno, zasebna terasa za roštilj, sa stolom i stolicama te šankom i frižiderom.
Kućni ljubimci su dozvoljeni, bez nadoplate.
Parking je osiguran za sva vozila, te je takodjer na raspolaganju dječji krevetić koji se stavlja u određeni apartman na zahtjev gosta.
Uz ljubazne domačine u ovoj kući ćete provesti nezaboravne trenutke koje ćete zasigurno nositi sa sobom dugom nakon samog odmora.
Kuća se nalazi 1,5km od mjesta Drače

U cijenu je uključeno:
- 1 litra domaćeg vina (bijelo ili crno, po želji) dnevno po apartmanu
- 1 litra travarice po dolasku
- dvije bicikle koje su gostima na raspolaganu
- čamac za dvije do tri osobe; ako se ne znate njime koristiti domaćin kuće će Vas u to uputiti

Apartmani u kuci

STUDIO 1 - PAX 2 - AC  (Studio 2)     Ovaj studio apartman sastoji se od djela u kojem je bračni krevet, kompletno opremljene kuhinje (sa mikrovalnom i grijalom za vodu),  kupaonica je tuš kadom te terasom sa stolom i stolicama,  klimatiziran, površina 21m2, pogled na zelenu površinu.  
STUDIO 2 – PAX 2 - AC  (Studio 2)     Ovaj studio apartman sastoji se od djela u kojem je bračni krevet, kompletno opremljene kuhinje (sa mikrovalnom i grijalom za vodu),  kupaonica je tuš kadom te terasom sa stolom i stolicama,  klimatiziran, površina 21m2, pogled na zelenu površinu.  
A3 - PAX 4+2   (A4+2)     Prostrani apartman sa dvije spavaće sobe (bračni ležaj plus dodatni krevet), jedna soba ima 17m2, a druga 13m2. Kupaonica sa wc-om te kadom, velika kompletno opremljena kuhinja , hodnik, tri izlaza na terasu (iz svake sobe te iz hodnika). Apartman je opremljen SAT/TV-om. Ukupna površina ovog apartmana je 56m2. Pogled je na zelenu površinu (vrt ispred kuće) i more.  
A4 - PAX 2+2  (A2+2)     Apartman ima jednu spavaču sobu sa bračnim krevetom i dva kreveta odvojena, površina sobe 17m2, hodnik, kuhinja (sa mikrovalnom i grijalom za vodu), kupaonica sa wc-om te kadom, terasa sa stolom i stolicama, ukupna površina 35m2 te pogled na zelenu površinu (vrt ispred kuće) i more  
A5 - PAX 2  (A2)     Apartman ima jednu dvokrevetnu sobu, kuhinju (sa mikrovalnom i grijalom za vodu) te kupaonicu sa wc-om sa tuš kadom, terasu sa stolom i stolicama, površina 23m2, pogled na zelenu površinu (vrt ispred kuće) i more.  
A6 – PAX 2 – AC  (A2)     Ovaj studio apartman sastoji se od djela u kojem je bračni krevet, kompletno opremljene kuhinje, kupaonica je tuš kadom te terasom, površine 21m2. Apartman je klimatiziran te odvojen od ostalih apartmana. Pogled na zelenu površinu (vrt) i more.  
Drace Skalinada Popova Luka Osobjava Southern Sun Sreser Janjina
Privatni Smještaj  |  Povijest Janjine  |  Kako Doći
 
(c)2005 Turisticka zajednica Janjina, developed by TolTeam